Waarom samenwerken met ons?

Ik heb niet een specifieke fotostijl. Ik weet wel wat een foto aantrekkelijk maakt en hoe ik jou op je best kan fotograferen. Mijn fotografie zou jouw stijl vertalen, dus jij mag de rest invullen.

Francis Frionnet: Jouw Professionele Fotograaf

Zoek je een fotograaf die jou of je bedrijf authentiek en puur op de foto zet? Dan ben je bij Frionnet Fotografie aan het goede adres. Ik ben Francis, de fotograaf en ik heb een passie voor fotografie en een oog voor detail. Ik zorg ervoor dat je een fotoshoot krijgt die bij jou past en die je verwachtingen overtreft.
Als fotograaf draait het bij mij altijd om echtheid. Ik zet graag de mensen op de foto zoals ze zijn en wat ze willen laten zien. Daarom kijk en luister ik goed naar mijn klanten. Ik wil dat je jezelf kunt zijn voor de camera en dat je foto’s krijgt die jouw persoonlijkheid, stijl en boodschap uitstralen.
Ik ga dan ook door tot de klant 200% tevreden is over zijn of haar foto. Soms komt daar heel wat bij kijken, maar juist dat vind ik de uitdaging in mijn vak. Ik wil dat een klant zichzelf en/of zijn of haar bedrijf herkent in de foto, alleen dan zullen de klanten dat ook doen.
Wat jij ook nodig hebt, ik kan het leveren. Ik heb geen standaard trucje, mijn eigen stijl kan voorzien worden van elk ‘sausje’ dat jij erover wilt hebben. Ik zorg voor authentieke beelden, jij vertelt me hoe je ze graag wilt zien. Ik werk zowel in mijn studio als op locatie, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.
Ik nodig je dan ook graag uit in mijn studio voor een kennismaking en een offerte. Tot ziens!

Monique Frionnet: Jouw Gastvrouw & Fotobewerker

Ben je op zoek naar een professionele fotograaf die jou of je bedrijf laat stralen? Dan ben je bij Frionnet Fotografie aan het juiste adres. Ik ben Monique, de gastvrouw en fotobewerker van ons bedrijf. Samen met Francis, de fotograaf, zorg ik ervoor dat je een onvergetelijke fotoshoot beleeft en prachtige foto’s ontvangt.
Als gastvrouw zorg ik graag voor dat extra stukje aandacht wat je op dat moment nodig hebt. Dat kan een kopje koffie zijn, kleding uitzoeken, make-up bijwerken of een bemoedigend woord. Ik wil dat je je op je gemak voelt en geniet van de ervaring.
Maar mijn werk houdt niet op bij de fotoshoot. Ik ben ook verantwoordelijk voor de fotobewerking, die ons bedrijf zo bijzonder maakt. Ik zoek de beste foto’s uit en bewerk ze met zorg en aandacht voor detail. Ik zorg ervoor dat de foto’s jouw persoonlijkheid, stijl en boodschap weerspiegelen.
Je zult zien dat jij of jouw bedrijf gaat uitstralen wat je graag zou willen laten zien aan je klanten. Of je nu kiest voor een prachtig portret, een personal branding reportage of employer branding, wij leveren het met kwaliteit en passie.
Ik wens je veel plezier van je foto’s!

Waar zijn wij te vinden?

Frionnet Fotografie is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's, personal branding fotografie, het bedenken van beeldconcept en executive portraits.

Gouds portretfotograaf Francis Frionnet opende zijn fotostudio in hartje Gouda in 2010 met als doel het creëren van tijdloze beelden zonder mee te lopen met een bepaalde trend. Het vertrouwen, onthaasten en ontzorgen zijn kenmerken die vaak worden genoemd door klanten van Frionnet Fotografie.
Frionnet Fotografie bedient iedereen in Zuid-Holland, waaronder Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Delft en Alphen aan den Rijn, met zijn unieke stijl. Niet alleen werkt hij in Gouda, maar hij is ook beschikbaar voor fotografie in de rest van Nederland en in het buitenland.