Waarom samenwerken met ons?

Ik heb niet een specifieke fotostijl. Ik weet wel wat een foto aantrekkelijk maakt en hoe ik jou op je best kan fotograferen. Mijn fotografie zou jouw stijl vertalen, dus jij mag de rest invullen.

Francis Frionnet

Echtheid dat is waar het bij mij altijd om draait in mijn fotografie. Ik zet graag de mensen puur op de foto. Zoals ze zijn en wat ze willen laten zien. Daarom kijk en luister ik goed naar mijn klanten. Dat ware gevoel van passie moet terugkomen in de foto. Ik ga dan ook door tot de klant 200% tevreden is over zijn of haar foto. Soms komt daar heel wat bij kijken, maar juist dat vind ik de uitdaging in mijn vak. Ik wil dat een klant zichzelf en/of zijn of haar bedrijf herkent in de foto, alleen dan zullen de klanten dat ook doen. Tot ziens in mijn studio!

Monique Frionnet

Als gastvrouw zorg ik graag voor dat extra stukje aandacht wat iemand op dat moment nodig heeft. Dat kan een kopje koffie zijn, kleding uitzoeken, make-up bijwerken of een bemoedigend woord. Maar meestal ben ik op de achtergrond aanwezig, samen met Francis zoek ik de foto’s uit en zorg ik voor de bewerking die ons bedrijf zo bijzonder maakt. Je zult zien dat jij of jouw bedrijf gaat uitstralen wat je graag zou willen laten zien aan je klanten. Ik wens je veel plezier van je foto’s!

Waar zijn wij te vinden?

Frionnet Fotografie is gespecialiseerd in het maken van profielfoto's, personal branding fotografie, het bedenken van beeldconcept en executive portraits.

Gouds portretfotograaf Francis Frionnet opende zijn fotostudio in hartje Gouda in 2010 met als doel het creëren van tijdloze beelden zonder mee te lopen met een bepaalde trend. Het vertrouwen, onthaasten en ontzorgen zijn kenmerken die vaak worden genoemd door klanten van Frionnet Fotografie.
Frionnet Fotografie bedient iedereen in Zuid-Holland, waaronder Gouda, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht, Delft en Alphen aan den Rijn, met zijn unieke stijl. Niet alleen werkt hij in Gouda, maar hij is ook beschikbaar voor fotografie in de rest van Nederland en in het buitenland.