Compelling Executive Portraits

Voor een sterk gevoel van overtuiging en vertrouwen

Ik weet als fotograaf dat veel next level ondernemers op zoek zijn naar meer dan een profielfoto, deze standaard headshots zijn hen vaak niet voldoende om op te vallen. Zij zoeken naar een sterke overtuigend 'brand' om een positieve indrukt te maken op hun klanten.


Een executive portrait heeft net dat beetje meer om een sterk gevoel van overtuiging en vertrouwen over te brengen bij jouw klanten. Met jouw portret wil ik niet alleen laten zien hoe je er van buiten uitziet. Ik wil jouw foto een beleving meegeven zodat jouw klanten zien hoe jij groeit en vooruitgang wilt boeken voor jezelf, maar vooral ook voor de ander.


Ik wil dat jouw klanten jouw aanwezigheid voelen in de foto. Wat is jouw boodschap die je wil overbrengen met jouw executive portrait? Je kunt dit chique portret zien als je eigen logo. Your energy introduces you, before you even speak, I acknowledge your face but I am looking at your soul - Esse Dagogo


Executive Portraits portfolio

Beelden waar ik trots op ben

Onze werkwijze

Executive Portraits met een classy uitstraling

Bij onze eerste ontmoeting hoor ik graag meer over jou, wie je bent en wat jou beweegt. Ik ga deze ervaring helemaal op maat voor je maken. Als fotograaf wil ik graag jou persoonlijkheid vastleggen. In de beelden komt een stukje van jouw filosofie. Zo kun je straks je foto's voor verschillende marketingdoeleinden gaan gebruiken.
Met alles wat je mij hebt verteld en laten zien, gaan we kijken waar we jouw foto's gaan maken. Ik ga mijn creativiteit aan jou tonen; daarvoor gebruik ik het licht, verschillende poses en de gekozen 'achtergrond'. Samen zoeken we naar kleding die past bij deze beelden. Je haar en make-up worden voorafgaand aan de fotoshoot voor jou gedaan. Hier begint jouw avontuur.
Vanaf nu mag je gaan genieten. Laat mij maar werken met alle informatie die je met mij hebt gedeeld. Jouw wensen zet ik tijdens de fotoshoot om in beelden. Tussendoor laat ik je de foto's zien, zodat ook jij weet dat we samen op de goede weg zitten. Ik begeleid je door het hele proces. Veel mensen zeggen mij na afloop dat ze het een feestje vonden om op de foto te gaan, terwijl ze eerst zo tegenop zagen.
Na je sessie begin het tweede creatieve proces achter de Mac. Samen met Monique ontwikkel ik de beelden die je binnen 1 week in de studio komt kiezen. Tijdens deze viewing geef ik je nog wat extra tips hoe je je foto's het beste kunt inzetten. Wees trots dat je deze volgende stap hebt genomen; nu hoor je ook tot de generatie next-level ondernemers.

Inspiratie

Recente projecten, tips, nieuws en informatieve blogs.
Laat je inspireren door ondernemers die eerder met ons hebben gewerkt.

Next level tailored experience

Welkom in de wereld van portretbeleving op maat

Investering voor deze Executive Portrait fotoshoot

Alle Executive Portraits sessie zijn op maat gemaakt.
Bij alle sessies is het volgende inbegrepen:
  • een uitgebreide voorbespreking
  • op maat gemaakte fotoshoot
  • professionele hairstyling & make-up
  • een unieke locatie hoort bij jouw verhaal
  • na de sessie gelijk een voorselectie van 20 portretten
  • 4 executive portretten
  • 100% tevredenheid garantie
Deze individuele portret ervaring begin bij 675 euro.
frionnet executive portraits

Wat onze klanten zeggen...