Compelling Executive Portraits

Voor een sterk gevoel van overtuiging en vertrouwen

Ik weet als fotograaf dat veel next level ondernemers op zoek zijn naar meer dan een profielfoto, deze standaard headshots zijn voor hen vaak niet voldoende om op te vallen. Zij zoeken naar een sterke overtuigend 'brand' om een positieve indruk te maken op hun klanten.


Een executive portrait geeft een net wat sterker gevoel van overtuiging en vertrouwen bij je klanten. Met jouw portret wil ik niet alleen laten zien hoe je er van buiten uitziet, ik wil dat je foto een beleving meegeeft. Zo kunnen je klanten zien hoe jij groeit en vooruitgang wilt boeken voor jezelf, maar vooral ook voor hen.


Ik wil dat jouw klanten je aanwezigheid voelen in de foto. Wat is je boodschap die je wilt overbrengen met jouw executive portrait? Je kunt dit chique portret zien als je eigen logo. Zoals Esse Dagogo zegt: Your energy introduces you, before you even speak, I acknowledge your face but I am looking at your soul.


Onze werkwijze

Executive Portraits met een classy uitstraling

Ik ga deze ervaring helemaal op maat voor je maken. Bij onze eerste ontmoeting hoor ik dan ook graag meer over jou; wie je bent en wat je beweegt. Als fotograaf wil ik graag je persoonlijkheid vastleggen. In de beelden komt een stukje van jouw filosofie. Zo kun je straks je foto's voor verschillende marketingdoeleinden gaan gebruiken.
Met alles wat je mij hebt verteld en laten zien, gaan we kijken waar we jouw foto's gaan maken. Ik ga mijn creativiteit aan jou tonen; daarvoor gebruik ik het licht, verschillende poses en de gekozen 'achtergrond'. Samen zoeken we naar kleding die past bij deze beelden. Je haar en make-up worden voorafgaand aan de fotoshoot voor jou gedaan. Hier begint jouw avontuur.
Vanaf nu mag je gaan genieten, laat mij werken met alle informatie die we hebben gedeeld. Jouw wensen zet ik tijdens de fotoshoot om in beelden. Tussendoor laat ik je de foto's zien, zodat ook jij weet dat we samen op de goede weg zitten. Ik begeleid je door het hele proces. Veel mensen zeggen mij na afloop dat ze het een feestje vonden om op de foto te gaan, terwijl ze er eerst best tegenop zagen.
Na je sessie begint een nieuw creatieproces achter de Mac; samen met Monique ontwikkel ik de beelden. Een week later krijg je de mogelijkheid om de foto’s zelf uit te kiezen tijdens een viewing. Ik geef je nog wat extra tips, zodat je je beelden nog beter kunt inzetten. Wees trots dat je deze volgende stap hebt genomen; nu hoor je ook tot de generatie next level ondernemers.

Next level tailored experience

Welkom in de wereld van portretbeleving op maat

Investering voor deze Executive Portrait fotoshoot

Bij alle sessies is het volgende inbegrepen:
  • een uitgebreide voorbespreking
  • op maat gemaakte fotoshoot
  • professionele hairstyling & make-up
  • een unieke locatie hoort bij jouw verhaal
  • na de sessie gelijk een voorselectie van 20 portretten
  • 4 executive portretten
  • 100% tevredenheid garantie
Deze individuele portret ervaring begint bij 675 euro.
Alle Executive Portraits sessie zijn op maat gemaakt.
frionnet executive portraits

Executive Portraits portfolio

Beelden waar we trots op zijn

Wat onze klanten zeggen...