Persoonlijk gezicht

Onze oplossingen raken de kern van de organisatie,
dat maakt het persoonlijk.

Als ondernemers weten wij hoe lastig en complex communicatie kan zijn. Want hoe kun je iets op een persoonlijkere manier communiceren en tegelijkertijd duidelijk zijn in je boodschap. Met onze aanpak én passend beeld- en fotomateriaal geven we je bedrijf een authentiek en persoonlijk gezicht.


Stel je voor dat er iemand is die met je meedenkt. Iemand die jou helpt en ondersteunt vanaf jouw eerste plannen en ideeën tot en met het implementeren van je boodschap. Wat als wij jou helpen om de ziel en essentie van je bedrijf optimaal in beeld te brengen op je website en op social media?


Wij vinden het belangrijk om de organisaties waarmee we werken goed en persoonlijk te leren kennen. Op die manier komen we dichtbij de kern van de organisatie en krijgen we een goed en helder beeld van de mensen achter het bedrijf. Zij zijn het gezicht van de organisatie en een belangrijke puzzelstuk dat we graag in beeld brengen.


Wat is een beeldconcept?

Een sterk beeldconcept draagt bij aan een consistente en een eigen merkbeleving.

Een beeldconcept bevat de beeldtaal waarmee je jouw verhaal vertelt en sfeer neerzet. Het is daarmee een belangrijk onderdeel van de visuele identiteit én communicatie van je merk.
Een onderscheidende en aantrekkelijke beeldstijl zorgt ervoor dat je opvalt tussen al die anderen en de doelgroep je altijd herkent.

Een beeldconcept is niets anders dan een richtlijn (of meerdere richtlijnen) voor het soort beeld dat bij jouw merk past, en je dus als merk gaat creëren en gebruiken.
Het beschrijft en verbeeldt de kaders voor bijvoorbeeld de fotografie, illustraties en animaties. Op verschillende niveaus: van mens tot product.

Krachtig resultaat

Wij versterken het verhaal van de organisatie en brengen dit op een persoonlijke manier in beeld. De visie, de mensen die er werken, de oplossingen die je biedt alles wordt beter zichtbaar met passende beelden.

CREATIE

We creëren beeldmateriaal die de essentie van het bedrijf optimaal in beeld brengt. Beelden hebben namelijk veel meer effect dan woorden. Des te belangrijker dus dat de visie van een organisatie letterlijk een gezicht krijgt. Wij helpen daarbij.

GEZICHT

We geven het bedrijf een gezicht door medewerkers meer te betrekken bij de online communicatie. Zo bouw je sneller een band op met je potentiële klanten. Je medewerkers worden als het ware je ambassadeurs en het boegbeeld van je organisatie.

COMMUNICATIE

Wij maken bedrijfscommunicatie persoonlijker met portret- en bedrijfsfotografie. Omdat je letterlijk een kijkje achter de schermen geeft, bouw je vertrouwen op en krijgen mensen een goed beeld van hoe jullie werken, de bedrijfscultuur en de expertise die in huis is.

Samenwerken

De beslissing is gevallen. Je gaat ervoor en hebt gekozen om samen met ons de visie van je organisatie écht zichtbaar te maken.
Maar hoe werkt dat dan?

 • Strategie
  sessie
 • €150
 • Basis van je beeldconcept
 • Koffie en thee
 • Informatie
 • Inspiratie
 • Mail ons
 • Maatwerk
  vanaf
 • €1500
 • Power & Vision
 • Merkanalyse
 • Fotoshoot
 • Begeleiding
 • Boek Nu

Op zoek naar het perfecte plan? Lees meer over onze mogelijkheden en bepaal zelf wat voor jou werkt.

Samenwerken met ons? Dan kun je ervan op aan dat we altijd kiezen voor stappen die zorgvuldig afgestemd zijn op wat je nodig hebt.


Maatwerk? Zie het als een maatpak met een perfecte pasvorm. Multiple packages

Dat jij trots bent omdat je website perfect weergeeft wat jij voelt en uitdraagt samen met je medewerkers. Met beelden die veel meer zeggen dan woorden en de sfeer uitademen die jij zo graag wilt laten zien. Dan pas zijn wij tevreden.